2012. június 28., csütörtök

Elmaradt képek, elmaradt hírek

Barnusék osztálykirándulása, és most egyszerűen nem jut eszembe a farm neve, ahol voltak... Kézműveskedtek, ültek csacsin, Barnus jól érezte magát, és természetesen ömlött az eső.



Aztán: a kicsik dobórája. Húsvét előtt Barnuséknál is volt dobolás, egy másik férfi tartotta. Ott az utolsó órára bemehettek a szülők is, a magyarok és a csehek, mert ez a két osztály együtt dobolt. Itt pedig a kicsik.


A mesemondó nénis fellépés, amin Andris jelentkezett szereplőnek:)



Majd lesznek képek a múlt heti szuperpiknikről is, és az se merüljön feledésbe, hogy a piknik után Anna Veráéknál aludt. Ez volt az első ottalvós vendégsége, és az első este, hogy nem otthon vagy a nagyszüleinél (vagy velem, a kórházban - ez most egyre gyakrabban jut eszembe, az előző olimpia megnyitóját ott néztük...) hajtotta álomra azt az aranyos kis fejét. Nagylány. Remekül érezte magát, másnap minden részletre kiterjedően mesélt. Erről is van kép, csatolom holnap!

2 megjegyzés:

  1. Andriska: szegény legény volt??? Anna: ez annyira megható, hogy a gyerek már olyan nagy, hogy a barátnőjénél alszik... és az ottalvás jól sikerült???

    VálaszTörlés
  2. Remekül sikerült!! Eddig is tudtam, hogy Anna és Lili nagyon szereti egymást, de most elolvadtam, mennyire helyesek együtt... A cukiság csimborasszója az volt, amikor a két nagylány Pepit babusgatta, na akkor kész voltam teljesen:)
    Éjjel meg Lili legurult a matracról, Anna fölkelt és gondosan betakargatta:))

    VálaszTörlés