2012. február 1., szerda

Barnus

Azt hiszem eléggé hasonlít rám:)


Amúgy pedig végre tél van. Másfél napon át esett a hó, mégis csak 3 centi  jött össze. De nem elégedetlenkedem, hiszen végre ropog a hó a talpam alatt, amikor átmegyek a menzára. Nagyon hideg van, és tűz a nap, nekem ilyen az ideális tél:) 

A két kicsi benáthásodott, így tegnap és ma Barnussal kettesben mentem az iskolába. Tegnap gyalog, a hó tiszteletére. Fogtuk egymás kezét, mint a régi szép időkben. Hazafelé, a buszmegálló üvegében egymás mellé álltunk, nem sok hiányzik, hogy a vállamig érjen. Úgyhogy aztán inkább megkérdeztem, hogy nem baj-e, ha kézen fogom, de nem volt az:) 

A vasárnapi korizás alkalmával pontosan három perc után hagyott minket faképnél a hirtelen felbukkant, őzike szemű osztálytárs, Lili miatt. Egész idő alatt együtt koriztak, megállás nélkül beszélgetve. Időnként valamelyik kicsit vitték maguk között kézen fogva. Barnust egyelőre nagyon bírják a lányok, velük nagyon szelíd és udvarias, ráadásul türelmes beszélgetőpartner, akit a lányos témák is nagyon érdekelnek.

2 megjegyzés:

  1. Barnust a nagylányok is nagyon bírják!! Kifejezetten szórakoztató beszélgetőpartner például főzés közben:) Imádom azt a hangsúlyt, ahogy minden újabb sztorit bevezet: "Vera, és képzeld el...":))

    VálaszTörlés