2012. január 28., szombat

Rumini

Már régóta szerettem volna bevezetni az esti felolvasást, de valahogy sosem kezdtem hozzá. Aztán karácsonyra Barnusnak megrendeltem a család első Ruminijét, és egy vendégség alkalmával Mimi is mesélte, hogy náluk teljesen jól működik a felolvasósdi, így belevágtunk. Minden este egy fejezet, melyet Barnusnak kezdek el mesélni, de a végére általában a két kicsi is becsatlakozik.


3 megjegyzés:

  1. Rumini!!!! Na majd számolj be, hogy tetszik a gyerekeknek. Mi háromszor olvastuk már mind az öt kötetet (álatlában esti mesének, de sokszor napközben is elővettük), és mindannyiszor teljesen elvarázsolt. Szép felolvasós estéket kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Hahó:) Nagyon tetszik, de főleg Barnusnak. A kicsik valahogy túl türelmetlenek még ehhez, ők jobban szeretik az olyan könyveket, amelyekben szép képek is vannak a szöveg mellett. Mostanában nagy divat a Mi micsoda? júnior verziója. Van könyvtáruk az oviban, magyar részleg is, onnan többnyire mi micsodákat hoznak haza, meg Siccet:) Majd belejönnek ők is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, sztem a kicsik még tényleg kicsik hozzá, nem látják át a cselekményt, nem veszik a poénokat... Inkább a kisiskolás korosztálynak való, meg attól fölfelé bárkinek. Egyébként Csongor is a Mimicsodákkal mászkál állandóan, csak ő az eggyel nagyobbaknak való verziót szereti valamiért. Az ovis könyvtár szuper ötlet!

      Törlés